Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Abbriata inntar Norge

Rundballe- og firkantpresser i miniutgave.

Abbriata selger sine miniutgaver av rundballe- og firkantpresser i 60 land over hele verden, og nå kommer de også til Norge.

– Det er gledelig for oss å kunne tilby kundene våre et komplett sortiment av små rundballe- og firkantpresser, sier Preben Kjos Gabrielsen hos Maskin Importøren i Vestby.

Importøren framhever kvalitet, pålitelighet og holdbarhet som synonymt med Abbriata, som er en tradisjonsrike italienske fabrikanten med røtter tilbake til 1896.

Annonse

Rundballepressene Abbriata M50 kommer i to varianter, en for tilkopling med trekkstang og en med 3-punkt. Arbeidsbredden er 85 centimeter og rundballedimensjonen er 50 x 70 centimeter.

Abbriata har to varianter av sine minirundballepresser, en med trekkstang og en med 3-punktstilkopling. Foto: Produsenten

Firkantpressene finnes i to serier, M60 og M61, og i til sammen fem modeller. I den minste serien varierer ballelengden fra 40 til 140 centimeter, og balledimensjonen fra 34 til 44 centimeter. Hos M61 varierer ballelengden fra 40 til 130 centimeter, og balledimensjonen fra 36 til 46 centimeter. Arbeidsbredden på M60 strekker seg fra 90 til 140 centimeter, mens den er enten 160 eller 170 centimeter på M61. Tilkoplingen på firkantpressene er med trekkstang og kraftoverføringsaksel.

Fra før selger Maskin Importøren minirundballepresser fra den italienske produsenten CAEB.

Om Maskin Importøren AS: Selskapet holder til i Vestby i Akershus og er totalleverandør av landbruksmaskiner og skog- og hageredskaper. Maskin Importøren leverer produkter fra rundt 25 leverandører, de fleste fra Italia og Tyskland. Flere av produktene er å finne hos forhandlere rundt om i landet, deriblant forhandlere hos A-K maskiner, Eiksenteret og Felleskjøpet.

Neste artikkel

Gule rundballer til støtte for barnekreft