Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Horsch til Norwegian Agro Machinery

Danish Agro og Horsch inngår distribusjonsavtale i Sverige og Norge.

Ny distributør: Norwegian Agro Machinery overtar distribusjonen av Horsch-produkter i Sverige og Norge.

Fra dags dato overtar Danish Agros datterselskaper Swedish Agro Machinery og Norwegian Agro Machinery distribusjonen av Horsch-produkter i Sverige og Norge.

Familieeid virksomhet

CEO i Danish Agros maskindivisjon, Jens Skifter, er tilfreds med avtalen, da Horsch sin portefølje av kvalitetsredskaper supplerer den øvrige produktporteføljen perfekt.

- Horsch produserer redskaper av høy kvalitet. Det er også en familieeid virksomhet med sterke tradisjoner, og en kultur som er en god match for oss. Vi deler de samme ambisjonene om å utgjøre en forskjell for bønder vi samarbeider med. Vi er meget glade for det kommende samarbeidet i Sverige og Norge, sier han.

Langsiktig horisont

Horsch Export Manager, Traugott Horsch, ser også store perspektiver i avtalen.

– Vi er stolte og glade over avtalen med Danish Agros selskaper i Norge og Sverige. Vi har allerede et sterkt og tillitsfullt samarbeid med Danish Agro på det finske markedet. Med avtalen er våre kunder sikret et langsiktig, profesjonelt salgs- og servicesetup, som vil komme svenske og norske bønder til gode. Vi ser frem til å utvikle våre aktiviteter sammen med Danish Agro, sier han.

Annonse

Horsch og Danish Agro Machinery vil være sammen på Borgeby Fältdagar i Sverige den 28. og 29. juni, samt på Agrisjå i Stjørdal 25.-27. august.

LES OGSÅ: Tar tre meter Horsch såmaskin til Norge

LES OGSÅ: Nye Horsch-produkter finner veien til Norge

Neste artikkel

Ny forskning på karbonbinding i jord