Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Flere CerexBib-dekk fra Michelin

- For å møte kravene fra dagens høyeffektive jordbruk har vi utviklet våre dekk slik at jordbrukerne kan arbeide i alle typer værforhold uten å måtte bekymre seg for at grøden skal ta skade. Dette er dessuten dekk som passer de største maskinene på markedet, noe som er en forutsetning for stordrift i jordbruket, sier Nurgül Atayer, markedssjef for jordbruksdekk i Michelin Nordic.

Større og tyngre treskere med økt høstekapasitet krever også mer av dekkene. Svaret fra Michelin er å øke utvalget av CerexBib, som var fjorårets nyhet innen jordbruksdekk. De er nå tilgjengelig i IF (Improved Flexion) 800/70 R 38 CFO og IF 900/60 R 38 CFO (Cyclic Field Operation), begge med en større diameter på 2 050 mm.

Les også: Bib også for treskeren

Disse dekkene er allerede godkjent av ledende produsenter som John Deere, Case, New Holland, Claas og Laverda og monteres nå på deres skurtreskere foran den nye sesongen.

Annonse

Michelin Ultraflex-teknologien gjør at Michelin CerexBib kan kjøres med et lufttrykk på under 2 bar. Med en ekstra fleksibel konstruksjon av dekkstammen får dekket et høyt defleksjonsnivå og minst 22 prosent større kontaktflate mot bakken enn tradisjonelle dekk. Dette medfører så vel redusert jordpakking som forlenget innhøstingsperiod fordi dekket har bedre ytelser i fuktig vær.Defleksjonen går heller ikke ut over dekkets holdbarhet eller slitestyrke.

Michelin Ultraflex-teknologien finnes i fire forskjellige typer dekk: Michelin CerexBib for skurtreskere, Michelin SprayBib for sprøytemaskiner og Michelin AxioBib for ekstremt kraftige traktorer. Fra før finnes dessuten Michelin XeoBib traktordekk i serien av dekk for jordbruk.

Neste artikkel

Flere leser Norsk Landbruk