Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Ny direktør import i A-K maskiner

Bo Wallin er Lantmästare, med utdannelse fra Sveriges Lantbruks Universitet Alnarp og har 25 års solid erfaring fra landbruksmaskinbransjen og fra ledende stillinger innenfor produkt, markedsføring og salg samt ledelse. Wallin kommer fra stilling som Sales Director i AGCO med overordnet ansvar for selskapets aktiviteter i Norden og Baltikum.

Les også: A-K maskiner starter salg og service av anleggsmaskiner

SER VEKSTMULIGHETER

- Jeg ser fram til å starte i A-K maskiner. Jeg har fulgt selskapets utvikling nøye gjennom flere år, og har notert at det en betydelig snuoperasjon og utvikling som har skjedd i selskapet. Jeg har stor tro på nye vekstmuligheter for A-K maskiner, sier Bo Wallin.

Annonse

STYRKER TOPPLEDELSEN

- Vi har besluttet å styrke vår toppledelse med posisjonen direktør import som skal ha operativt ansvar for A-K's import aktiviteter på landbrukssiden og da spesielt inkludert dialogen med alle våre gode leverandører. Dette blir med andre ord en av de viktigste posisjonene i selskapet og vil selvsagt inngå som en del av ledergruppen, uttaler administrerende direktør Gunnar Thorud.

- Den kompetansen som Bo Wallin har med seg er verdifull for A-K maskiner på flere måter. Vi er veldig fornøyd med å ha fått Bo Wallin med oss på A-K laget, avslutter Gunnar Thorud.

Bo Wallin var Gunnar Thorud sin overordnede i AGCO da Thorud var daglig leder i Eikmaskin. Nå blir han importdirektør under Thorud.

Neste artikkel

Flere leser Norsk Landbruk