Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Ny direktør import i A-K maskiner

Beate Sloreby
Publisert: 04.05.12 12:00 | Oppdatert: 25.02.14 17:19

Bo Wallin er Lantmästare, med utdannelse fra Sveriges LantbruksUniversitet Alnarp og har 25 års solid erfaring fralandbruksmaskinbransjen og fra ledende stillinger innenfor produkt,markedsføring og salg samt ledelse. Wallin kommer fra stilling somSales Director i AGCO med overordnet ansvar for selskapetsaktiviteter i Norden og Baltikum.

Les også: A-K maskiner starter salg ogservice av anleggsmaskiner

SER VEKSTMULIGHETER

- Jeg ser fram til å starte i A-K maskiner. Jeg har fulgtselskapets utvikling nøye gjennom flere år, og har notert at det enbetydelig snuoperasjon og utvikling som har skjedd i selskapet. Jeg har stor tro på nye vekstmuligheter for A-K maskiner, sier BoWallin.

STYRKER TOPPLEDELSEN

- Vi har besluttet å styrke vår toppledelse med posisjonendirektør import som skal ha operativt ansvar for A-K's importaktiviteter på landbrukssiden og da spesielt inkludert dialogen medalle våre gode leverandører. Dette blir med andre ord en av deviktigste posisjonene i selskapet og vil selvsagt inngå som en delav ledergruppen, uttaler administrerende direktør GunnarThorud.

- Den kompetansen som Bo Wallin har med seg er verdifull for A-Kmaskiner på flere måter. Vi er veldig fornøyd med å ha fåttBo Wallin med oss på A-K laget, avslutter Gunnar Thorud.

Bo Wallin var Gunnar Thorud sin overordnede i AGCO da Thorud vardaglig leder i Eikmaskin. Nå blir han importdirektør underThorud.