Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Dansk firma skal innrede fjøsene på NMBU

Fremtiden Staldinventar har fått oppdraget med å levere all fjøsinnredning til campus Ås.

Valgte dansk: Det var det danske firmaet Fremtiden Staldinventar som fikk oppdraget med å levere all fjøsinnredning til de nye forsøksfjøsene som skal bygges på NMBU.

Det danske innredningsfirmaet Fremtiden Staldinventar har i disse dager sikret seg kontrakten med å levere all fjøsinnredning til de nye forsøksfjøsene som skal bygges på Norges miljø- og biovitenskapelige universitet på Ås, skriver Amtsavisen.

ENELEVERANDØR

I forbindelse med at veterinærutdanningen skal flyttes til Ås, skal campusen bygges ut med 17 000 kvadratmeter og 40 helt nye husdyrrom.

Fremtiden Staldinventar blir eneleverandør og skal prosjektere, produsere og montere flere hundre binger og båser i galvanisert og rustfritt stål, skriver den danske avisa.

IKKE HYLLEVARE

Administrerende direktør Kaj Jakobsen sier i en pressemelding at det er flere årsaker til at hans firma ble valgt.

Annonse

– Det er et meget stort prosjekt, og det er utelukkende snakk om spesialproduksjon. Vi kan ikke bare ta standardprodukter ned fra hyllene og sende dem til Norge, sier Jakobsen.

– Først og fremst er vi en av meget få virksomheter i både Skandinavia og Nord-Europa som kan utføre denne oppgaven. Andre er blitt spurt, men det ble altså vi som trakk det lengste strået. I tillegg er vi en av få virksomheter som dekker hele spekteren med innredningsløsninger til alle husdyrtyper. Vi er også fleksible og omstillingsdyktige, sier en særdeles fornøyd direktør, til Amtsavisen.

Prosjektet på Ås vil gi det danske selskapet en omsetningsvekst på 25 prosent i 2018.

Neste artikkel

Ny forskning på karbonbinding i jord