Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Her er årets mest leste saker

Klarer du å koble bildet med hva saken handlet om?

En konflikt med komisk skjær, en morsom eller imponerende video, store prestasjoner, kuriositeter og oppsiktsvekkende hendelser. Saker som tar av og sprer seg på internett har gjerne noen fellestrekk, også hos Norsk Landbruk. Men våre saker skiller seg kanskje litt fra andre. Klarer du å gjette hvilke saker som skapte mest trafikk?

Vi teller ned:

10: I februar kunne landets melkebønder juble for en rekordhøy etterbetaling.

9: Video: Når gårdsbestyreren på Jarlsberg Hovedgård forteller om erfaringene med Kverneland EO 85 interesserte det mange.

8. Video: Spektakulære bilder av slåttonn i stupbratte Undredal er en sikker vinner.

7. Du tror det ikke før du får se det: Erik Øvrebø dyrker jord på fjellgrunn.

6. Video: Her er de syv største gårdene i verden. Tittelen gir vel litt skrekkblandet fryd.

Annonse

5. Å utnytte eksisterende fjøs best mulig er aktuelt for mange, og da er smarte automatiske fôringsløsninger tydeligvis interessante.

4. High Tensile heter et høykvalitetsgjerde som tåler en vekt på 300 kilo i maska.

3. Vi er glade i å lese om flinke bønder. Stein Øyvind Aase er en melkeprodusent med resultater langt over snittet, og saken om han var den tredje mest leste i år.

2. Video: Arvid Mæland har en egen evne til å skape blest om det han driver med. Han stilte selvsagt villig opp i vår aprilspøk, og saka ble den nest mest leste og sette på norsklandbruk.no. Unn deg den en gang til. Uten å bli lurt.

1. Gi oss en konflikt mellom en bonde og storsamfunnet, og vi har en klikkvinner. Lars Håkon Wennersberg ble hengt ut i Fredrikstad Blad etter at han gjødslet enga si slik han gjør hvert år. Leseren forsto ikke hvordan han kunne gjødsle uten å pløye ned gjødsla etterpå.

Neste artikkel

Grubber for pålerot på rapsen