Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Nå skal Felleskjøpet selge Yara N-Sensor

Salgsstart på Bedre Landbruk

Tett samarbeid: I helga signerte Yara og Felleskjøpet en avtale om at Felleskjøpet fra november skal selge Yara N-Sensor.

Under Agrisjå på Stjørdal i helga fikk Yara og Felleskjøpet endelig signert avtalen om at Felleskjøpet skal selge Yaras nitrogensensor.

FORNØYD FK

Kategorileder for presisjonsjordbruk i Felleskjøpet, Gjermund Tømte, er svært glad for å ha fått nitrogensensoren inn i Felleskjøpets sortiment.

– Vi ønsker å være størst og best på presisjonsutstyr, og da er det viktig for oss å ha et sånt produkt i vareutvalget vårt, sier Tømte.

JOBBER MED SUPPORT

Han forteller at salgsstart er Bedre Landbruk på Lillestrøm i november, og at Felleskjøpet og Yara vil bruke tiden fram til messa til å få på plass en god løsning på brukerstøtte, service og support.

– Dette er avanserte produkter, så både vi og Yara er svært opptatt av at vi må ha et godt support-apparat. Den endelige løsningen er ikke klar, men kundene skal gå gjennom Felleskjøpet. Vi har i tre år tilbudt en support-avtale for kunder som har kjøpt GPS-baserte styringssystemer av oss, men denne avdelingen skal nå styrkes. Det er Yara som har kompetanse på sensoren og agronomien rundt denne, mens vi har kompetanse på maskinene og redskapen sensoren kommuniserer med. Vi samarbeider derfor tett for å finne den beste løsningen for kundene, sier Tømte.

EN HÅNDFULL INTERESSENTER

Annonse

Yara har fram til i dag solgt litt i overkant av 30 n-sensorer i Norge, men Tømte er forsiktig med å konkretisere Felleskjøpets salgsambisjoner.

– Vi er mer opptatt av å lykkes godt med de anleggene vi selger, enn av å selge flest mulig. Vi har en håndfull konkrete interessenter per nå, men tiden får vise hvor mange vi selger.

Fram til i dag er det Datavaxt som har solgt Yaras N-Sensor. Avtalen med Felleskjøpet er ikke eksklusiv, så Datavaxt kan fremdeles selge sensoren.

Neste artikkel

Kritiser Tine for pseudovitenskap