Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Gjør seg klar for Agroteknikk 2018

Sørg for at du holder av 8.-11. november neste år.

Dette er utstillerkomiteen: Agroteknikk 2018 skal ledes av (f.v) Trond Kjempekjenn og Jørgen Skjelin fra Eikmaskin, Trond Østby og Bård Svarstad fra Felleskjøpet, Anita Helene Hall, Per Eivind Føsker fra A-K Maskiner, Jørgen Thingelstad fra Sisu produkter og Magne Stubberud fra HCP. Kjetil Gundersen fra NAM var ikke tilstede når bildet ble tatt (Foto: Sidsel Eide)

Agroteknikk-messa på Lillestrøm har blitt en storstilt tradisjon hvert tredje år. I 2018 er alt klart for en ny utstilling helgen 8-11. november. Og selv om det er over 13 måneder til messeportene åpner er komiteen godt i gang med planleggingen.

-Vi åpner forhåndssalget for utstillerne denne uka slik at de kan melde inn sine ønsker. Det er viktig å tegne utstillerkartet så tidlig som mulig ettersom vi regner med å ta i bruk hver eneste kvadratmeter som er tilgjengelig på Norges Varemesse, forteller Anita Helene Hall som er prosjektansvarlig for Agroteknikk 2018.

Satser på enda flere utstillere

-Målet er å få med så mange utstillere som mulig av de som er relevante for denne messen. Forrige gang var det 160 utstillere på messa og skal vi få plass til fler betyr det at vi må utnytte arealet enda mer effektivt enn forrige gang, sier Hall.

Med seg i ledelsen for landbruksmessa har hun utstillerkomiteen. Den består denne gang av TLIF-leder Trond Kjempekjenn og Jørgen Skjelin fra Eikmaskin, Trond Østby og Bård Svarstad fra Felleskjøpet, Anita Helene Hall, Kjetil Gundersen fra Norwegian Agro Machinery, Jørgen Thingelstad fra Sisu produkter, Per Eivind Føsker fra A-K Maskiner og Magne Stubberud fra HCP.

Nyheter og fremtidslandbruk

Prosjektlederen forteller til Norsk Landbruk at alle hovedelementene som var med i 2015-utstillingen vil videreføres, noen med ny vri. Den mest synlige endringen for de besøkende vil være en fremtidsutstilling i vandrehallen, der det vil bli presentert ulike konsepter av fremtidens landbruksmaskiner.

Annonse

Det blir også nyhetskåring etter samme lest som i 2015, noe som betyr at det skal kåres både gull- og sølvvinnere blant de innmeldte Agroteknikk-nyhetene. Prosjektlederen lover også at Agroteknikk 2018 skal ha et skikkelig tilbud til ungdommen, og at det denne gangen ligger det an til å bli en konsentrert messedag for den yngre garden av landbruksinteresserte.

Nytt av året er også selve logoen for messen. Her er både tannhjulet som representerer teknikken og kornakset som representerer agronomien, videreført i en frisk stil.

- Målet for komiteens arbeid er å gjøre messedagene til en kjempeopplevelse både for utstillere og publikum, sier Anita Hall. Vi håper å få flest mulig til Lillestrøm for å se hva som skjer helt i front av utviklingen i norsk landbruk og maskinbransje.

Neste artikkel

Jærbønder utfordrer Lelys serviceapparat