Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Nye John Deere presser med variabelt kammer

Erstatter 800 og 900-serien

Foto: John Deere

Den nye serien, som har fått betegnelsen V451 og V461, skal erstatte den utgående 800 og 900 serien. Serien omfatter flere utstyrsnivåer som vi kjenner fra John Deere traktorene, medium spekk (M-versjon) og høyspekkversjon (R-versjon).

- Det viktigste for det norske markedet er at de nye pressene også vil bli tilgjengelige i en kombipresseutgave som heter C451R og C461R. Dette har lenge vært etterspurt i 900-serien, som er anerkjent for sin store kapasitet og svært gode rundballekvalitet, sier Bård Svarstad, kategorileder John Deere i Felleskjøpet Agri.

Pressene har ifølge Svarstad ekstra kraftig sveiset ramme og et innmatingssystem med en pickup og innmaterrotor med større diameter enn vi har sett på forgjengeren. Av andre funksjoner, kan det nevnes standard drop-floor system som åpner ved å bruke et parallellogram. Dette skal i følge John Deere gjøre at åpningen for å slippe gjennom det blokkerte graset, blirden største på markedet. System for å fjerne blokkeringer er styrt fra førerhuset.

I 2012 introduserte John Deere et «Fast Reales System (FRS) på 900 serien. Nå blir denne funksjonen tilgjengelig på kombipressene, C451R og C461R.

Annonse

VIDEO: Veier rundballer i frontlasteren

LES OGSÅ: Økt avlingspotensiale med ny timoteisort

Neste artikkel

Storstilt tyveri av GPS-utstyr