Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

100-års jubileum for SIMA

Stor interesse for internasjonal fagmesse for landbruksmaskiner, som går av stabelen i Paris i november.

Interessen for landbruksmessene er stor etter to år med pandemi. Bildet er fra Kuhn sin stand på Sima-messen i 2019.
Interessen for landbruksmessene er stor etter to år med pandemi. Bildet er fra Kuhn sin stand på Sima-messen i 2019.

Med en truende råvarekrise og global matmangel som bakteppe, samles verdens landbruksnæring på den internasjonale fagmessen for landbruksmaskiner, SIMA, i Paris i 6-10 november, skriver arrangøren i en pressemelding. De melder om stor interesse, og at nesten alle tilgjengelige stands er booket. Messen presenterer de siste trender, innovasjoner og satsingsområder i landbruksbransjen, og omfatter et konferanseprogram som setter søkelys på alle sider ved dagens og morgendagens landbruk.

SIMA feirer i år sitt 100-års jubileum, og markerer seg som en av verdens ledende fagmesser i sin sjanger. Målet er å presentere alt av nye problemløsninger, teknologi for å øke effektiviteten i produksjonen, og fremme metoder som kan sikre et bærekraftig landbruk.

SIMA blir avviklet fra søndag 6. til tirsdag 10. november, og det skjer på Paris Nord Villepinte messeområde like utenfor sentrum av den franske hovedstaden.

Mange av deltakerne er gjengangere, men messeledelsen har i år også kunnet ønske hele 112 nye utstillere velkommen, skriver de i pressemeldinga.

Annonse

Denne gangen er et eget område på messen, kalt SIMA-TECH, øremerket for ny teknologi som kan fremme bærekraftig samfunnsutvikling. Utstillerne i dette området skal blant annet bestå av unge entreprenører og andre Start up-konsepter, og produsenter av avanserte, automatiserte landbruksroboter.

Prisene som deles ut på SIMA, har som mål å fremheve de mest innovative løsningene og teknologiene som utstillerne presenterer. I år består juryen av 20 spesialister fra mange land. Den er satt sammen for å sikre at alle kategorier markeder og fag-sektorer er representert. Allerede et halvt år før messen åpner dørene var det kommet 18 påmeldinger med 35 forskjellige produkter og løsninger, melder SIMA.

Neste artikkel

– Ta ikke sjansen på å la være å søke