Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Agrilogg vil være for alle bønder

Gründerne bak Agrilogg mener systemet er nyttig for alle bønder i alle produksjoner. I år kommer selskapet med Agrilogg analyse og en gjødselplanleggingsmodul. De vil også lansere Agrilogg i Storbrittania.

GRÜNDERNE: Jan-Øystein Aksnes og Bjørn Tore Aksnes står bak Agrilogg.
GRÜNDERNE: Jan-Øystein Aksnes og Bjørn Tore Aksnes står bak Agrilogg.

- I Storbrittania vil systemet få navnet Agrinote, forteller Jan Øystein Aksnes. Han eier Agrilogg AS sammen med Bjørn Tore Aksnes. De lanserte systemet i oktober 2016. Agrilogg har i dag over 3000 brukere.

Agrilogg har meget bred funksjonalitet. Systemet har egne moduler for dyrehold, alle typer planteproduksjon, gjødsling, sprøyting med plantevernjournal, jordbearbeiding, beiteslipp/sanking, brunstkalender, vedlikekohold av maskiner og bygninger, snøbrøyting, leiekjøring, produksjonslager med lagerstyring, kjørebok, notater, oppgaver/tiltak, HMS, sensorer, været, gårdskart og varslig av viktige datoar, for eksempel for søknad om tilskudd.

- Agrilogg har alle disse modulene inkludert i ett abonnement, sier Aksnes.

Prisen for et hovedabonnement i ett år er 996,- + mva. For tilleggsbrukere er prisen 250,- + mva per abonnement. Det er gratis tilgang for rådgivere i rådgiverportalen.

Annonse

I likhet med de andre systemene på markedet lagres alle data oppe i skyen.

- Har Agrilogg støtte for import av jordprøver?

- Nei, men dette kommer i den nye gjødselplanleggingsmodulen.

- Har dere støtte for eksport av data til andre systemer, for eksempel for å lage gjødselplan?

- Ja vi har dataeksport, men vi har en enda bedre løsning der bonden kan gi rådgiveren tilgang til registreringene sine gjennom rådgiverportalen i Agrilogg. Da kan rådgiveren jobbe sammen med bonden i systemet, sier Aksnes.

Har du noe på hjertet?

Neste artikkel

Fjernstyrer nesten alt arbeidet i fjøset