Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Agroteknikk knuste 2018-tallene

Nesten 37 000 besøkende tok turen til Lillestrøm i helga. - Utstillerne var kjempefornøyde, sier prosjektleder Trond Andersen.

Trond Andersen
Prosjektleder for Agroteknikk 2021
NOVA SPEKTRUM
(tidligere Norges Varemesse)
Trond Andersen Prosjektleder for Agroteknikk 2021 NOVA SPEKTRUM (tidligere Norges Varemesse)

Ifølge arrangøren av helgens Agroteknikk-messe var det 36.929 dagsbesøk på messen. De besøkende fordelte seg slik:

Torsdag: 7398

Fredag: 10.760

Lørdag: 12.016

Søndag 6.755

– Hele 36 929 besøkende var innom messa i løpet av de fire dagene. Det er 3 073 flere besøkende enn forrige gang messa ble arrangert i 2018, sier prosjektleder Trond Andersen når vi treffer han søndag kveld like etter at messen har stengt.

– Utstillerne jeg har snakket med er kjempefornøyde. Det har åpenbart vært et stort behov i bransjen for denne messen. Utstillerne rapporterer om at det det har vært mye handel denne helga, og at de har mye å jobbe med de neste ukene, forteller Andersen.

Nå er det tre år til neste gang Agroteknikk arrangeres.

– Datoene for Agroteknikk 2024 er ikke spikret ennet. Vi må finne noen datoer som passer i forhold til de andre store landbruksmessene i Europa, men vi sikter oss inn mot november 2024.

– Var du nervøs for at nye koronarestriksjoner kunne sette en stopper for messen?

– Ja, men vi var nøye med å følge de nasjonale retningslinjene. Det ville vært ille om vi måtte ha avlyst messen. Denne messen er en krevende investering for bransjen. Mange mennesker som har lagt ned masse jobb i å forberede messen, svarer Andersen.

Neste artikkel

Inviterer til Dyrevelferdskonferanse