Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Årets teknikkmøte blir digitalt

– Når økonomien i landbruket blir stadig mer presset, er det viktigere enn noen gang å gjøre de riktige valgene. Verdien av kunnskap går opp i takt med prisøkningen på innsatsmiddelene, sier Sanna Krüger Persson, leder for programkomiteen.

Bildet er fra Teknikkmøtet 2020, da mange bønder var samlet til to dagers konferanse på Gardermoen.
Bildet er fra Teknikkmøtet 2020, da mange bønder var samlet til to dagers konferanse på Gardermoen.

På grunn av koronapandemien har Norsk Landbruksrådgiving i år valgt at teknikkmøtet skal være digitalt. Møtet er fordelt over fire dager; tirsdag 1. februar, torsdag 3. februar, mandag 7. februar og onsdag 9. februar.

Mindre sosialt, men rimeligere

- Håpet vårt var å kunne gjennomføre et fysisk møte, slik NLR gjorde med stor suksess i februar 2020. Usikkerheten med koronaen har gjort møtet digitalt. Vi mister den sosiale biten, men har den fordelen at du kan sitte hvor som helst for å høre på foredragene, med null i reisekostnad, reklamerer Lars Gunnar Flatvad. Han er rådgiver i NLR-regionen Landbruk Nordvest.

– Vi har fordelt programmet på fire dagar, for å redusere risikoen for digital møteoverdose. Dessuten kjører vi det samme programmet en gang på dagtid og en gang på kveldstid, slik at du kan ha en sjanse til å få dette med deg uansett arbeidssituasjon. Møtestart alle dager er klokken 10 og 19. Møtene varer mellom to timer og to timer og 40 minutt, inkludert ein liten beinstrekk underveis.

Rabatt til elever og studenter

Lars Gunnar Flatvad forteller at NLR har sterkt rabatterte priser til skoleelever, studenter og skoleklasser.

De fire møtedagene har hver sine tema: Ny teknologi i perspektiv, Smart kjøring og variert innsats, Gjødsel – den nye valutaen, og Moderne (?) bruk av jord.

Foredragsholderne er NLR-rådgivere, bønder, forskere og andre fagpersoner.

Her kan du lese mer om Teknikkmøtet!

Har du noe på hjertet?

Neste artikkel

Kritisk for høstkornet i øst