Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Bekrefter at Agroteknikk avholdes i november

Rett før pinsen kom gladmeldingen fra myndighetene: Vare- og handelsmesser gjenåpnes, og med det ligger alt til rette for at Agroteknikk arrangeres som planlagt.

Klar for messe: Prosjektleder for Agroteknikk 2021, Trond Andersen, kan nå fortelle at landbruksmessa kan gjennomføres som planlagt. Arkivfoto: Iver K. Gamme.
Klar for messe: Prosjektleder for Agroteknikk 2021, Trond Andersen, kan nå fortelle at landbruksmessa kan gjennomføres som planlagt. Arkivfoto: Iver K. Gamme.

Norges Varemesse skriver i en pressemelding at varemesser nå behandles på lik linje som handelsnæringen. Det betyr i praksis at messene er åpne så lenge kjøpesentrene er det.

Mange i landbruket har lurt på om det blir noe av Agroteknikk. Slik det ser ut nå kan arrangøren åpne portene til landbruket største og viktigste møteplass på Norges Varemesse i Lillestrøm 25. -28. november.

– Vanvittig god beskjed å få

– På Agroteknikk kan du oppleve det nyeste innen maskiner og utstyr, få faglig inspirasjon og møte landbruksnæringen. Her får du se siste nytt fra en bransje som ønsker å fortsette med produksjon av råvarer og mat i verdensklasse. Jubelen stod i taket når beskjeden om gjenåpning fra myndighetene kom, sier Trond Andersen, prosjektleder for Agroteknikk.

Andersen sier det var en vanvittig god beskjed å få.

– Nå er det lenge side forrige messe, så vi merker at det er en enorm interesse. Messen er allerede fylt opp med utstillere, og vi forventer også veldig mange besøkende. Nå har vi fått den forutsigbarheten vi trenger, og er veldig klar for å åpne dørene.

Trygg møteplass

Samtidig som regjeringen lanserte gjenåpningen av vare- og handelsmesser, ble det stilt krav til smittevernet på arrangementene. Disse handler blant annet om 1 meters avstand mellom besøkende, god hygiene, forhåndskjøpt billett og vakthold om nødvendig. Agroteknikk støtter kravene til smittevern.

– Vi er helt enig i kravene som stilles, og er godt forberedt på å gjennomføre tiltakene. Messen avholdes hos Norges Varemesse, og der har vi 40 000 kvadrat og de fasilitetene som trengs for en trygg gjennomføring. I tillegg har lagd en smittevernsveileder sammen med Standard Norge. Nå blir det messe, og det skal bli både trygt og med høyt faglig utbytte, sier Andersen.

Neste artikkel

Planlegger ny messe