Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Bjarne Holm blir ny direktør i Norsk Landbruksrådgiving

Forlater Felleskjøpet Agri til fordel for NLR.

Bjarne Holm er ansatt som ny direktør i Norsk Landbruksrådgiving. Foto: Norsk Landbruksrådgiving
Bjarne Holm er ansatt som ny direktør i Norsk Landbruksrådgiving. Foto: Norsk Landbruksrådgiving

I en pressemelding fra Norsk Landbruksrådgivning gjøres det klart at det er trønderen Bjarne Holm som skal ta over roret i organisasjonen. De skriver følgende:

− Det gleder jeg meg veldig til. Jeg har stor respekt og stor tro på NLR sin rolle i landbruket. Den blir bare enda viktigere for å løfte landbruket framover, sier Bjarne Holm.

Men han legger ikke skjul på at det er med en klump i magen han nå skal avslutte sine oppgaver i Felleskjøpet Agri og sørge for at de blir videreført på en god måte. Han har vært sentral i arbeidet med Mimiro sammen med Tine, og i at Felleskjøpet kjøpte seg inn i svenske Dataväxt.

Videre melder NLR at styret i NLR er svært fornøyd med ansettelsen.

Annonse

– Han har vist stort engasjement for NLR og næringa. Med hans egenskaper, bakgrunn og kompetanse mener vi Bjarne Holm er den rette til å lede oss framover mot de mulighetene og utfordringene vi ser foran oss, sier fungerende styreleder i NLR, Gette Eidesen.

Hun påpeker at bøndenes kompetanse er i stadig utvikling.

− Vi krever oftere mer spisskompetanse og utfordrer gjerne rådgiverne våre - og vi forlanger et resultat på bunnlinja, sier Eidesen som er melkeprodusent i Haugesund.

− Bjarne Holm sine tanker rundt NLR som et viktig verktøy for bonden samsvarer godt med kravene vi bønder - og styret - stiller, sier Eidesen.

Hun ser fram at til den nye direktøren begynner på nyåret.

Neste artikkel

Oppfordrer til Potetskole-deltagelse