Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Felleskjøpet blir eneforhandler av TKS

Etter at A-K Maskiner AS ble slått konkurs i forrige uke har TKS Agri inngått en eneforhandleravtale med Felleskjøpet.

TKS er Europas ledende produsent av dôringsutstyr. De har siden 1994 hatt tokanals-distribusjon gjennom Felleskjøpet og A-K maskiner.

I en pressemelding selskapet har sendt ut har TKS Agri inngått avtale med Felleskjøpet Agri og Felleskjøpet Rogaland Agder, om eksklusiv representasjon av deres produkter og tjenester for landbruksprodukter.

- For å kunne yte best mulig hjelp til eksisterende og nye kunder, innen valg av riktig løsning, prosjektering, drift, service og vedlikehold, går vi enda tettere sammen med Felleskjøpet sine IMEK-spesialister. Å velge riktig løsning på fôringsutstyr, krever stor kunnskap om fôr, fôrtype, distribusjon, mixing, dyrehelse, ytelse og integrasjon i bygg. Vårt felles mål er å kunne gi Norske bønder de beste løsningene, sier markedssjef Tønnes Helge Kverneland i TKS Agri og legger til: - Vi starter nå et enda tettere samarbeid med Felleskjøpet der vi vil kunne tilby enda bredere utvalg av produkter og tjenester sammen med Felleskjøpet sine rådgivere og fagfolk. I tillegg til det bredeste og beste produktprogrammet på markedet vil vi kombinere dette med tilpasset rådgivning, for at besetningene skal kunne utnytte tilgjengelige ressurser på best mulige måte.

Har du noe på hjertet?

Neste artikkel

Solgte HaRu til TKS