Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Fullt hus på Agroteknikk

Alle de fem hallene er stapp fulle.

Hver kvadratmeter blir full av traktorer, landbruksmaskiner og andre landbruksrelaterte ting under Agroteknikk 2018. Foto: Iver Gamme

Norges Varemesse på Lillestrøm rår over 30 190 kvadratmeter utstillingsareal, og elleve måneder før landbruksmessa åpner har 142 utstillere lagt beslag på hver kvadratmeter. Noen utstillere, som ikke hadde søkt om plass innen fristens utløp den 15. november, står på venteliste.

– Vi er svært fornøyde med at så mange har søkt om utstillerplass og at vi har greid å finne plass til så mange. Glassgata er har vi foreløpig ikke disponert, for der vil det komme en spesiell utstilling i 2018, forteller salgsansvarlig Jørgen Thingelstad og prosjektleder Anita Helene Hall.

Anita Helene Hall, prosjektleder for Agroteknikk, og Jørgen Thingelstad i Sisu Produkter AS, er ansvarlige for salg og plassering på Agroteknikk 2018. Foto: Agroteknikk
Annonse

I området mellom hall B og C vil det bli en scene der det vil foregå ulike aktiviteter, akkurat som sist. Her er det satt av plass til skolene som vil vise seg fram for skoleelever som blir spesielt invitert til skoledagen.

– Alle utstillerne legges ut på nettsiden og facebooksiden vår i disse dager. På nettsida vår blir det også mulig å bestille hotellovernatting for de som trenger det, forteller Hall.

Neste artikkel

VIDEO: Se gullvinnerne på Agroteknikk 2018