Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Hun skal lede Geno

Kristin Malonæs blir ny administrerende direktør i Geno.

Kristin Malonæs tar over jobben etter Sverre Bjørnstad. Hun begynner i Geno SA 1. mars 2020.

Kristin Malonæs (49) kommer fra stillingen som nestleder i divisjon for Marked og Regioner i Innovasjon Norge, og er leder for Customer Operations. Kristin har bred styreerfaring og har tidligere vært direktør for Innovasjon Norge Hedmark. Hun er utdannet siviløkonom og har en mastergrad i Kunnskapsledelse og eMarketing fra Handelshøyskolen BI, heter det i en pressemelding fra Geno.

Bred ledererfaring

– I Geno jobber vi hele tiden for å være førstevalget til den norske bonden. Geno sin visjon er «Avler for bedre liv» der utvikling og avl på Norsk Rødt Fe (NRF) er vårt viktigste bidrag, sier styreleder Jan Ole Mellby, i en pressemelding.

– Det har vært viktig for styret at den nye administrerende direktøren har bred ledererfaring og evner å utnytte og videreutvikle kompetansen blant ansatte. Videre er det en fordel å kjenne kundene og markedet til Geno og datterselskapene, spesielt med tanke på økt internasjonalisering av selskapet.

Annonse

– Vi ønsker Kristin Malonæs velkommen som ny adm.dir. og gleder oss til å samarbeide med henne.

Går til Innovasjon Norge

Avtroppende sjef, Sverre Bjørnstad fratrer ved nyttår og går til jobben som direktør for Innovasjon Norge region Innlandet.

Frem til mars skal økonomisjef Lars Skramstad i Geno fungere som daglig leder i selskapet, heter det i pressemeldingen.

Neste artikkel

Kunnskapsformidleren