Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Ny produktsjef for gjødselutstyr

Europro styrker satsingen på Moi

Europro AS har ansatt Rolf Gjølstad som produktsjef for slepeslangeutstyr og gjødselseparering.
Europro AS har ansatt Rolf Gjølstad som produktsjef for slepeslangeutstyr og gjødselseparering.

Europro AS overtok i 2015 salget av salget av søsterselskapet Moi AS sine gjødselhåndteringsprodukter i Rogaland og Agder fylkene. og høsten 2017 fikk de agenturet for hele landet.

Nå har selskapet ansatt Rolf Gjølstad som produktsjef for slepeslangeutstyr og gjødselseparering. Gjølstad kommer fra stillingen som produktansvarlig vann/gjødsel i Grønt Maskin AS (tidligere Ole Christian Bye og Bjerknes Maskinforretning).

Annonse

Daglig leder i Europro, Sven Ledaal, sier til Norsk Landbruk at Gjølstad har kunnskap og erfaring som er viktig for at selskapet skal kunne styrke sine leveranser av landbruksmaskiner og redskaper i Norge.

Nylig fikk Europro agenturet på de italienske kompaktlasterne Castloaders og Worky Quad, der sistnevnte er en glidestyrt modell som man betjener fra stående posisjon. Felles for begge kompaktlasterne er at de har liten svingradius og god løftekapasitet.

Ledaal forteller at både de nye kompaktlasterne og nyheter fra Moi vil stilles ut under Agroteknikk-messen på Lillestrøm 8-11 november. Blant annet vil selskapet vise de nye Doff X vognene med 8-tommers lasterarm og dreiestempelpumpe.

Neste artikkel

Doffen har ikke daua