Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

One2Feed får norsk forhandler

Den danske fôringsspesialisten styrker sin posisjon i Norge

Danske One2Feed får nå norsk forhandler gjennom Agripro. Denne uka kan du blant  se deres nye matebord for rundballer på Agroteknikk. Foto: Produsenten.
Danske One2Feed får nå norsk forhandler gjennom Agripro. Denne uka kan du blant se deres nye matebord for rundballer på Agroteknikk. Foto: Produsenten.

One2Feed er et dansk selskap som produserer automatiske fôringssystemer og fôrblandere. Nå styrker de sin tilstedeværelse i Norge gjennom et samarbeid med Agripro, et nytt selskap under BR Industrier (BRI).

Hans Scriver, grunnlegger og administrerende direktør i One2Feed, sier i en pressemelding at han ser frem til samarbeidet med Agripro.

– Vi har i en årrekke solgt flere maskiner rundt om i Norge direkte fra Danmark, og vi merker en økende interesse for produktene våre. Nå ser vi frem til å styrke vår posisjon gjennom Agripro. Selskapet har stor kunnskap om det norske markedet og mange avdelinger rundt om i landet, sier Scriver.

– Stort potensial

Salgsavdelingen i Agripro ledes av Idar Nedrabø, som er mangeårig selger og installatør av landbruksmaskiner i blant annet Trøndelag, Nordland, Troms og Finmark. Han har erfaring med de automatiske systemene fra One2Feed fra mange norske fjøs og er sikker på at samarbeidet blir fruktbart.

– One2Feed har et stort potensial i Norge på grunn av produktenes kvalitet og funksjonalitet, sier han. Han fremhever at danskene har god kunnskap om norsk landbruk samt at maskinene byr på smarte og fleksible løsninger, som blant annet gjør at de egner seg for fjøs med lav takhøyde.

– Fôringsutstyr må fungere hver dag, og One2Feeds-maskiner er holdbare fordi de er enkle, robuste og laget av rustfritt stål. Det gir et minimum av vedlikehold, påpeker Nedrabø.

Denne uka vil One2Feed vise frem sortimentet under Agroteknikk på Lillestrøm. Blant annet presenterer de et nytt matebord for rundballer som kan være opptil 12 meter langt og bruker One2Feeds Moving floor.

Neste artikkel

Rådgiverens beste sluttfôringstips