Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Reklamemann skal lede Fjøssystemer Øst

Øivind Skurdal, som er eier og daglig leder i reklamebyrået Dialecta Kommunikasjon, skal nå bli daglig leder i Fjøssystemer Øst.

Øivind Skurdal blir ny daglig leder i Fjøssystemer Øst og André Stenumgård blir leder for hele Fjøssystemer-gruppen. De to har jobbet sammen i mange år allerede, fordi Skurdal har vært leder for det reklamebyrået Fjøssystemer har brukt til all sin markedskommunikasjon. Foto: Fjøssystemer

– Fjøssystemer har hatt en eventyrlig vekst de siste årene, og veksten skal fortsette, skriver Fjøssystemer i en pressemelding.

For å ivareta den økte aktiviteten i alle selskaper, endres nå strukturen i ledelsen.

Nye satsningsområder

Øivind Skurdal blir ny daglig leder i Fjøssystemer Øst, og André Stenumgård blir leder for hele Fjøssystemer-gruppen.

– Fjøssystemer har blitt en betydelig aktør i landbruksbransjen. Vi vokser på flere plan, og det krever kapasitet, sier daglig leder André Stenumgård.

I tillegg til sju Fjøssystemer-selskaper her i landet, har selskapet nylig etablert seg i Sverige.

– Vi går også inn i oppdrettsnæringen med selskapet Laksesystemer AS, og har tidligere utvidet vårt engasjement i byggebransjen med FS Betong. Det er derfor nå fornuftig å endre litt i ledelses-strukturen, sier Stenumgård.

Annonse

Reklamemann

Ny daglig leder for Fjøssystemer Øst blir fra 1. mars Øivind Skurdal. Han er eier og daglig leder i reklamebyrået Dialecta Kommunikasjon.

– Vi har jobbet tett med Øivind og Dialecta siden 2012. I de siste årene har Øivind fungert som markedssjef for Fjøssystemer og Dialecta som markedsavdeling. Dette samarbeidet har fungert veldig bra, og vi kjenner hverandre godt. Vi er glad for å få Øivind med på laget og ser spennende muligheter fremover, sier Stenumgård.

Smigret

Øivind Skurdal sier han ble smigret da han fikk forespørselen om å gå inn i ledelsen i Fjøssystemer.

– Etter mange år med et tett og godt samarbeid med Fjøssystemer, brukte jeg ikke lang tid på å takke ja. Jeg har alltid vært fascinert av kulturen og miljøet i Fjøssystemer, en kultur som vi også har i Dialecta. I tillegg til jobben som daglig leder, vil jeg fortsatt ha et overordnet ansvar for markedskommunikasjonen for Fjøssystemer, og som før, benytte Dialecta Kommunikasjon sin kompetanse og kapasitet på det utførende arbeidet, sier Skurdal.

Han fortsetter som eier og styreformann i Dialecta Kommunikasjon.

Neste artikkel

Kan mikse fôr med både strøm og diesel