Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Rekordbesøk på Agroteknikk

Etter fire messedager ble fasiten 33 865 besøkende

Agroteknikk 2018 kan oppsummeres med godt besøk og bra maskinsalg.
Agroteknikk 2018 kan oppsummeres med godt besøk og bra maskinsalg.

Agroteknikk 2018 er nå historie og den endelige opptellingen viser at det har vært 33 856 besøkende innenfor portene de fire messedagene. Prosjektleder for Agroteknikk, Anita Helene Hall er veldig fornøyd med at årets arrangement har trukket enda flere besøkende enn i 2015.

– Dette viser at det er en veldig stor interesse for landbruket og at Agroteknikk er en viktig arena å besøke. Jeg vil gratulere hele maskinbransjen med en vel gjenomført messe, sier Hall til norsklandbruk.no søndag kveld.

Også styreleder i Traktor og landbruksmaskinimportørenes Forening (TLIF) og sjef for Eikmaskin, Trond Kjempekjenn sier seg meget fornøyd med både oppmøte og gjennomføring.

Annonse

– Messen har blitt større, med flere utstillere og antall kvadratmeter enn i forrige runde. Da er det ekstra gøy at vi også trekker litt flere besøkende enn i 2015, sier Kjempekjenn.

Godt traktorsalg

Mange i maskinbransjen har fryktet at årets tørkesommer ville resultere i svakt salg av traktorer og redskaper, men disse antakelsene ble gjort til skamme på Agroteknikk. De fleste maskinleverandørene Norsk Landbruk har snakket med kan fortelle at de har hatt et godt salg i løpet av helgen. Både Eikmaskin, Felleskjøpet og A-K Maskiner, HCP og Norwegian Agro forteller at de har nådd målene sine for messa. Norwegian Agro kan også rapportere om bra salg av grasutstyr og at de har solgt flere treskere på messa. Den endelige fasiten er ikke klar, men det er liten tvil om at det er skrevet kontrakter på langt flere traktorer enn hva som ble fasiten i 2015.

Neste artikkel

Veiing på stedet hvil