Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Rekordstor interesse for Agroteknikk

Pandemien har ikke lagt noen demper på Agroteknikk 2021

LEDERE: Frode Dahl og Trond Andersen er henholdsvis leder i TLIF og prosjektleder for Agroteknikk 2021. Foto: Agroteknikk
LEDERE: Frode Dahl og Trond Andersen er henholdsvis leder i TLIF og prosjektleder for Agroteknikk 2021. Foto: Agroteknikk

Arrangøren er i ferd med å legge utstillerkabalen for årets messe på Lillestrøm, og melder om rekordinteresse for landbruksmessa som blir arrangert fra 25. til 28. november.

– Både i 2012, 2015 og 2018 meldte vi om rekordstor interesse for Agroteknikk. I år er intet unntak. Pandemien som har preget oss det siste året har virkelig ikke lagt noen demper på engasjementet for Agroteknikk 2021, og vi er glade for at bransjen har tro på arrangementet og ser frem til å møtes igjen, sier Frode Dahl, som er styreleder i Traktor og landbruksmaskinimportørenes Forening (TLIF).

I TILLEGG TIL DE TRADISJONELLE utstillerne har det også meldt seg flere nye aktører som vil vise seg fram på utstillingen. Hele kabalen er enda ikke lagt, men så snart det er gjort vil alle utstillerne få tilbakemelding på søknaden og få informasjon om stand og plassering.

De tre siste gangene Agroteknikk har vært arrangert har alle hallene på Norges Varemesse vært tatt i bruk. Når antallet interesserte utstillere øker, og mange ønsker større utstillingsareal enn tidligere, har prosjektledelsen og komiteen fått noen hyggelige utfordringer.

- Vi ønsker å sørge for størst mulig bredde i arrangementet og i tillegg kunne gi plass til nye utstillere. For å få bedre plass har vi denne gangen fokusert på enda bedre utnyttelse av disponibelt areal i alle hallene på Norges Varemesse. Vi tar også i bruk området mellom to av hallene. Med dette har vi utnyttet hver krik og krok på huset, sier prosjektleder for Agroteknikk 2021, Trond Andersen.

JØRGEN THINGELSTAD I Agroteknikk-komiteen er en av dem som jobber for å få kabalen til å gå opp.

Annonse
KABAL: Jørgen Thingelstad er en av de som har ansvar for å legge utstillerkabalen for Agroteknikk. fOTO: Agroteknikk
KABAL: Jørgen Thingelstad er en av de som har ansvar for å legge utstillerkabalen for Agroteknikk. fOTO: Agroteknikk

– Det er utrolig morsomt å jobbe med en bransje som er så ivrig som dette. Noen vil kalle det et luksusproblem, og det er det, men når man ønsker å gjøre det beste for utstillere og besøkende kan det føre til søvnløse netter. Det er en stor kabal som skal gå opp og mange hensyn å ta. Man vil jo aller helst at alle skal bli fornøyde, sier Thingelstad, som til daglig markedssjef i Sisu Produkter.

- Jeg vil påstå at det har vært det mest krevende året noen gang. Vi vet at mange har ønsket seg mer plass enn de har fått tildelt, men vi har prøvd så godt vi kan å få til en god fordeling av både plassering og antall kvadratmeter, forteller han.

FRODE DAHL FORTELLER AT bransjetrenden med fokus på bærekraftige leveranser fortsetter.

– Vi vet at mange har nye løsninger innenfor presisjonsteknologi som også vil være aktuelt på årets messe. Komiteen er godt i gang med å planlegge aktivitetene, og det er bare å glede seg, sier Frode Dahl.

For uten leverandørenes utstillinger i messehallene lover Agroteknikk-komiteen også et spennende program for faglig påfyll, kåringer og sosiale aktiviteter.

Neste artikkel

Innfører innovasjonspris