Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Slik leser du Norsk Landbruk digitalt

Slik leser du Norsk Landbruk digitalt, dersom det skulle utebli pga korona.

Norsk Landbruk produseres fra hjemmekontor under koronapandemien. Selv om innholdsproduksjonen går som normalt, kan vi ikke garantere at distribusjonen av papir­magasiner opprettholdes over hele landet.

Slik leser du bladet digitalt

Hvis bladet skulle utebli, kan Norsk Landbruk leses digitalt på flere plattformer. Appen vår, Norsk Landbruk, kan lastes ned kostnadsfritt for smarttelefoner og nettbrett, som kjører Apple iOS eller Android. Du kan også lese vårt eMagasin, ved å logge deg inn øverst til høyre på norsklandbruk.no.

Annonse

Opprett digital bruker

Både appen og eMagasinet kan benyttes gratis av alle som allerede er abonnenter. For å få tilgang til innholdet, må du først opprette en digital bruker. Du registrerer deg ved å skrive inn enten e-post eller telefonnummer, og oppretter et passord. E-post eller telefonnummer er nødvendig for at vi skal kunne gi deg tilgang, og vi vil ikke bruke denne informasjonen til andre formål, enn å sørge for at du får lest bladet.

Her oppretter du digital bruker.

Velg nyhet med temaord

I appen vår kan du følge nyhetsstrømmen fra våre nettsider, og selv velge hvilke nyheter du er mest interessert i å lese. Du kan for eksempel følge bestemte temaord eller produksjoner i landbruket, og om du ønsker, kan vi sende deg automatiske varslinger når det dukker opp en ny sak om et emne du er interessert i. Appen gir deg også tilgang til eMagasinet, med de siste 20 utgavene. Du finner appen ved å gå til www.norsklandbruk.no/app, i Apples App Store og Google Play.

Dersom du trenger hjelp, er vårt kunde­senter tilgjengelig på telefon 23 33 91 52, mandag til fredag fra 08.00-16.00 og lørdag fra 08.00-12.00.

Neste artikkel