Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Større strøvogn fra Fransgård

Kassevolum på 5mᶾ

Foto: Sisu Produkter
Foto: Sisu Produkter

Fransgård Maskinfabrikk skriver i en pressemelding at de i samarbeid med Sisu Produkter nå har utviklet en ny strøvogn med volum på 5000 liter for det norske markedet. Utviklingen skal ha pågått over de to siste årene og resultert i en galvanisert proff-maskin med høy kapasitet.

– Entreprenørmarkedet etterspør stadig større kapasitet på strømaskiner. Denne nye slepte strømaskinen er utviklet og produsert med bakgrunn i mange års erfaring med trepunktsmonterte strømaskiner, sier produktsjef Jørgen Thingelstad i Sisu Produkter AS.

Ifølge produktsjefen har dette ført til god og riktig vektfordeling mellom hjulaksel og traktor som fører til økt comfort og sikkerhet. Den har også en stor utmatervalse som takler mange ulike typer masse uten behov for vibrering.

Annonse

Arbeidsbredden er oppgitt til 2,36 meter, mens transportbredden er 2,6 meter. Den har en egenvekt på 1450 kilo og et utmatersystem med hydraulisk regulering av mengde og justering av trykket av 28 fjørbeslag mot utmatervalsen. Vogna har også store hjul, kraftige bremser og ti-bolts nav for å ivareta sikkerheten.

Prisen er ifølge Tingelstad 169 800,- eks. mva og nyheten vil vises på Sisu sin stand under Agroteknikk-messa på Lillestrøm i november.

Neste artikkel

Rekordstor interesse for Agroteknikk