Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Straks nyhetsfrist for Agroteknikk 2018

Nå haster det med å melde inn sine nyheter

Gull og sølv: Det vanker edelt metall til de mest innovative produktene på Agroteknikk i november. Hvem som vinner i 2018 avgjøres av en fagjury. Fotomontasje: Norsk Landbruk
Gull og sølv: Det vanker edelt metall til de mest innovative produktene på Agroteknikk i november. Hvem som vinner i 2018 avgjøres av en fagjury. Fotomontasje: Norsk Landbruk

Er du en leverandør til landbruket som skal stille ut produkter på Agroteknikk-messa 8. -11. november? Fredag 30. august er absolutt siste frist for å melde inn sine nyheter om du skal være med i nyhetskåringen.

Alle de fem messehallene er allerede fulltegnet med nærmere 200 utstillere, og vi vet av erfaring at de besøkende vil få se mange spennende nyheter for første gang i Norge.

Fremtidsrettede produkter og moderne utstyr er en selvfølge, men hvilke produkter og tjenester som kvalifiserer til betegnelsen Offisiell messenyhet, det skal overlates til en fagjury.

Annonse

Fagjuryen består av fem personer med god kjennskap til både landbruksmaskiner og -redskap, fjøsbygninger, innendørsmekanisering og husdyrproduksjon. Gruppen skal i år ledes av Magnus Østby som til daglig jobber som patentfullmektig i Håmsø Patentbyrå AS. Med seg i juryen har han Dag Idar Jøsang, (journalist i Norsk Landbruk), Magnus Mo Opsahl (journalist i Bedre Gardsdrift), Knut Egil Bøe (professor ved NMBU), Erik Brodshaug (fôringsrådgiver i Tine) og Jogeir M. Agjeld (rådgiver i Norsk Landbruksrådgiving).

Nyhetsjuryen skal også vurdere hvilken av årets offisielle messenyheter som er såpass innovative og spennende at de kvalifiserer til gull- eller sølvmedalje.

Innmelding av nyheter til messa gjøres av utstillerne og fristen er altså satt til fredag 30. august. Etter dette skal nyhetsjuryen bedømme de påmeldte kandidatene innen 1. oktober. Juryens begrunnelse for messenyhetene vil deretter bli presentert i forkant av messa, både i fagbladene Norsk Landbruk og Bedre Gardsdrift, samt på Agroteknikk.no.

Neste artikkel

Rekordstor interesse for Agroteknikk