Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

– Vi skal bli markedsleder på fullfôrblandere

Det danske familieselskapet Stenderup AS vil vokse på lokal service.

Etter at A-K maskiner sa opp avtalen med Trioliet, tok det ikke lang tid før Danske Stenderup snappet opp importen. Selskapet har samarbeidet med den nederlanske produsenten Trioliet siden 2002 og har bidratt til at fôrmikserne har gjort stor suksess i Danmark. Nå er målet at de skal bli markedsleder på det samme utstyret i Norge.

– Norge er et krevende marked som stiller krav til høy faglighet på salg og service, forteller sjefen i Stenderup AS, Troels Stausholm Jensen. Vårt mål er å bli markedsledende, og dette skal skje ved å leverer både lokal service, fagkompetanse og kundetilpassede løsninger, sier han til Norsk Landbruk.

Stausholm Jensen mener et velfungerende serviceapparat er avgjørende ettersom dette er en type maskiner som må fungere hver dag, hele året.

Annonse

– Vi er i full gang med å bygge opp et servicenettverk, slik at det er mulig å få rask assistanse. Vi har nå avtale med tre servicepartnere i Norge, og flere vil være på plass i løpet av kort tid, sier han.

Stenderup leverer et sortiment som strekker seg fra slepte og selvkjørende fôrblandere, til stasjonære anlegg med automatisk fôring. Noe av utvalget vil vises frem til de besøkende på Agroteknikk på Lillestrøm 8-11 november november. Allerede denne helgen stiller de også ut på Dyrsku’n i Seljord sammen med sin servicepartner Godkalven.

Neste artikkel

Bygde vippbart fôrbrett på utsida av fjøsen