Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

SlurryKat lanserer lavprisalternativ

Enklere og billigere tankvogner og spredebommer.

Mellomstore: Panterra lages i størrelser fra 7 000 liter til 12 500 liter.

Den nye tankvognserien til SlurryKat lages i størrelser fra 7 000 til 12 500 liter og er beregnet på små og mellomstore gårdsbruk.

– Tankene levere med same høye kvalitet som SlurryKat, bade når det gjelder design og drift, men uten noe av ekstrautstyret som er nødvendig for større gårdsbruk og leiekjørere. Dette gjør at prisen er merkbart lavere enn på flaggskipet, sier Tore Sannum hos Hektner Maskin AS.

SlurryKat Panterra leveres som glanset sort, med 9 000 liters vakuumpumpe, hydrauliske bremser og full LED-belysning for kjøring på vei.

En ny spredebome med 7,5 eller 9 meters arbeidsbredde er tilpasset lavprisvogna. Navnet er Farm-Line. Av funksjoner har den fjærbelastede bommer med automatisk tilbakestilling, som hindrer skader hvis de ved et uhell kommer i kontakt med et gjerde eller lignende under kjøring.

Annonse

Rimeligere: Med enklere utstyr har SlurryKat redusert prisen.

Bommene, som har halve vekta av andre SlurryKat-bommer, bruker kvern/fordeler fra Vogelsang. De kan monteres på alle tankvogner uten behov for en bakre hydaulisk kobling, noe som sparer både kostnader og uønsket vekt.

Neste artikkel

Første gang med funn av fotråte i Bjerkreim