Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Trioliet fra A-K til Stenderup

Den danske Trioliet-importøren satser i Norge.

Danske Stenderup sørger for at norske bønder fremdeles får tilgang til Trioliet sin fôringsteknologi. Til venstre: Mogens Jensen (eier) og Troels Stausholm Jensen (administrerende direktør). Foto: Stenderup

Fra årsskiftet overtar det danske firmaet Stenderup A/S importen av fôringsteknologien til Trioliet i Norge. De vil ta opp kampen om kundene med egne selgere og servicepartnere på det norske markedet.

– Vi har vært oppmerksomme på det norske markedet i lang tid, og da muligheten kom følte vi at det var et rett steg for oss. Vi har ansatt lokale selgere, som kjenner markedet, for å komme i tett dialog med kundene. Ut over det vi presentere nye servicepartnere over hele landet i tiden som kommer, sier administrerende direktør, Troels Stausholm Jensen, i Stenderup A/S.

Annonse

Danskene har lagt merke til at også norske bønder viser stigende interesse for å blande fôr. Den familieeide maskinforretningen ble etablert av brødrene Liet for 80 år siden, og drives i dag av tredje og fjerde generasjon.

Trioliet er på sin side verdens største full-line produsent innen fôringsteknikk til melkeprodusenter. Hovedkvarteret og fabrikken er lokalisert i Oldenzaal i Nederland, skriver Stenderup i en pressemelding.

Neste artikkel

Fangar metall med magnet i formiksaren