SLAKTES: Kyllingene var 15 dager gamle da Norsk Landbruk besøkte Tor Berg og Bente Karin Grønn på Sparbu i Trøndelag. Hubbard-kyllingene slaktes når de er rundt 47 dager gamle og skal helst ha ei slaktevekt på mellom 1 700 og 1 750 gram.
SLAKTES: Kyllingene var 15 dager gamle da Norsk Landbruk besøkte Tor Berg og Bente Karin Grønn på Sparbu i Trøndelag. Hubbard-kyllingene slaktes når de er rundt 47 dager gamle og skal helst ha ei slaktevekt på mellom 1 700 og 1 750 gram.

Bygger for framtida

STEINKJER: Med et nytt kyllingfjøs på 2 000 kvadratmeter, som møter de nyeste dyrevelferdskravene til Norsk Kylling, er Bente Karin Grønn og Tor Berg klare for å være med videre som kyllingprodusenter.

Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Komplett

Bestill

3 utgaver for 99,-

Neste artikkel

Bygger nytt kyllingfjøs og tredobler produksjonen