Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Ny “Spesialitet” på mathotellet

Både cheddar- og racletteosten fra hotellet på Jevnaker har fått Spesialtet-merket fra Matmerk. Foto: Thorbjørnrud hotell.

- Raclette er rett og slett fantastisk godt, en ost som virkelig smelter hjertet til alle oste-elskere, sa administrerende direktør i Matmerk, Nina Sundqvist når hun delte ut “Spesialitet”-merket for unik smak til osten Raclette fra Thorbjørnrud Ysteri tidligere i februar.

I det gamle svømmebassengområdet på Thorbjørnrud Hotell lages det både en norsk utgave av cheddar og raclette. Nå har begge ostene Matmerks utmerkelse som skal fremme mangfoldet av lokalmat- og drikke i Norge.

Annonse

- Det som gjør Spesialitet-merket viktig for oss er den ekstra anerkjennelse av at våre produkter er av ypperste kvalitet og er i den øverste ligaen av norsk lokalmat. Det gir oss mulighet til å profilere oss på nye arenaer i samarbeid med Matmerk og å nå ut til nye kunder. Vi tror også at forbrukerne anerkjenner Spesialitet-merket og forbinder dette med produkter av unik kvalitet, sier meieribestyrer Yngve Strøm Tingstad fra Thorbjørnrud Ysteri.

- Det helt spesielle med vår Raclette er den gode smaken som kommer fra den fantastiske melka som kyrne våre produserer og ostens genuine smelte-egenskaper. Vi skal ikke skryte på oss å ha funnet opp Raclette, men vi tar gjerne ansvar for å gjenopplive og formidle denne upretensiøse og sosiale måltidsopplevelsen med en norsk vri på ost og tilbehør. Raclette er like god på skiva til frokost som smeltet til fest på kvelden. En alt-i-ett-ost med andre ord, sier meieribetsyreren.

Neste artikkel

Seterpris til ostepionerer