Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Nominer din avløser til "Årets avløser"

Har du et arbeidsjern av en avløser, som bidrar med det lille ekstra i drifta?

Nå kan du sørge for at det gode arbeidet til avløseren din blir lagt merke til av flere enn deg. Arkivfoto: Liv Jorunn D. Sagmo
Nå kan du sørge for at det gode arbeidet til avløseren din blir lagt merke til av flere enn deg. Arkivfoto: Liv Jorunn D. Sagmo

Nå har du muligheten til å sette litt ekstra pris på den pliktoppfyllende, flinke, hardtarbeidende avløseren din. Som møter opp på jobb med stå på-vilje og godt humør, og sørger for at du kan ta deg litt fri, vel vitende om at dyr og drift er godt ivaretatt.

Hvis din avløser passer til beskrivelsen, kan du nå nominere ham eller henne til prisen Årets avløser 2020, som er en årlig kåring arrangert av Norske Landbrukstenester. Nytt for året er at kåringa vil skje over nett, og at alle kan nominere kandidater, så lenge de passer til kriteriene.

For å kunne bli kåra til Årets avløser, må kandidaten tilfredsstille følgende krav:

– være ansatt i et avløserlag eller landbrukstjeneste som er medlem i Norske Landbrukstenester.

– ha jobba som avløser/landbruksvikar i minst 60 prosent stilling i minimum fem år.

Annonse

– være en god ambassadør for yrket, internt og eksternt

– kunne arbeide selvstendig, ta ansvar, ha en positiv holdning til yrket og landbruket generelt.

Alle nominerte blir stemt på ved fylkeskåring som foregår mellom 4. august og 4. september. Vinneren av Årets avløser 2020 blir kåra blant fylkesvinnerne, og denne kåringa foregår mellom 8. september og 9. oktober.

Avløseren som kåres til Årets avløser for 2020 vil vinne klokke, diplom og et reisegavekort til en verdi av 20 000 kr. Hvis du kjenner en avløser som fortjener en ekstra påskjønnelse, kan du nominere vedkommende fram til 31. juli, ved å trykke HER og fylle ut skjemaet.

Neste artikkel

Dyrebilsjåfør med ambisjoner