Norsk Landbruk på mobil og nettbrett

Appen Norsk Landbruk samler alt vårt innhold på ett sted, slik at du enkelt får oversikt. Appen Norsk Landbruk er en tjeneste som er forbeholdt våre abonnenter. Du benytter samme brukernavn og passord du bruker for å logge deg på i appen og på våre nettsider. Dersom du ikke allerede har opprettet en bruker, kan du gjøre det ved å gå til www.norsklandbruk.no/komigang

I appen kan du følge de emnene, produksjonene og selskapene/organisasjonene du er mest interessert i, og du kan motta push varsler hver gang vi publiserer en ny sak som du følger.

De viktigste nyhetene. Med appen Norsk Landbruk er du alltid oppdatert på det som skjer. Vi sender deg pushvarsel på de viktigste nyhetssakene.

Våre beste saker. Vi samler vårt beste innhold i egne utgaver, som du kan ta frem når det passer for deg.

Bli din egen nyhetssjef. Skreddersy din nyhetsstrøm etter dine ønsker og interesser. Velg hvilke emner, produksjoner og selskap/organisasjoner du vil følge.

Få et push varsel hver gang din favorittjournalist publiserer en ny sak og få alt innhold fra denne journalisten i egen nyhetsstrøm.

Du får tilgang til de 20 siste numrene av Norsk Landbruk, og kan til enhver tid lese siste utgave av Norsk Landbruk som eMagasin. Vi sender deg et push varsel når det er en ny utgave som er klar for nedlastning.

I appen har vi integrert tjenesten Nøkkeldata, som vi kaller nøkkelen til bedre beslutninger. Her kan du sammenligne priser og spesifikasjoner for nær 5.000 ulike landbruksmaskiner og -redskaper.

Appen er tilgjengelig i App Store og Google Play