Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Bli med Norsk Landbruk til Borgeby

Sett av datoene 26. og 27. juni

NB: Påmeldingsfrist 20 Mars. Se nederst i for påmeldingsinfo.

Borgeby Fältdagar er Sveriges største møteplass for det profesjonelle landbruket. Messa foregår som navnet tilsier ute på jordet, og her kan du oppleve alt fra nye maskiner til feltforsøk med korn og oljevekster. I tillegg til en dag på messa blir det to gårdsbesøk på Sjælland i Danmark straks etter ankomst på flyplassen Kastrup. Etter gårdsbesøkene går ferden videre til Malmø hvor det blir overnatting på Comfort Hotel i Malmø.

Visningene i Gropen er hver halvtime. Her kan du se hvordan jordpakking påvirker vekstene under jorda. (Foto: Espen Syljuåsen)

Ny maskindemo

Annonse

Nylig lanserte messearrangøren HIR Skåne i en pressemelding at maskindemonstrasjonene med gras- og jordbearbeidingsutstyr i spissen, får selskap av et demofelt for spredeteknikk av husdyrgjødsel.Mats Håkansson, rådgiver og ansvarlig for grasdemonstrasjonen, forklarer at det blir en komplett maskindemonstrasjon av oppgavene som blir utført på på ei eng fra høsting til gjødsling. Nytt av året blir også at jordbearbeidingsdemonstrasjonen blir utført på samme feltet som gras- og gjødseldemonstrasjonen. –Etter at gras og gjødselvognene er ferdig med sin demonstrasjon kommer jordbearbeidningsredskapen på samme feltet, og vi kommer til å demonstrere maskinene under andre forutsetninger enn vi har gjort før, forteller Fredrik Hallefält.

Fakta om turen

Leserturen inkluderer: - Flyreise t/r Oslo – København med SAS inkl 1 stk innsjekket bagasje- Overnatting 1 natt inkl frokost på nevnte hotell- 2 lunsjer uten drikke- 1 stk 3 retters middag uten drikke- Busstransport inkl bompenger, parkeringsgebyrer- Inngang på Borgeby Fältdager- Koordinering av faglig program i Danmark- Reiseleder som er med fra OsloPris: Pris pr pers i enkeltrom: kr 7 400,- Pris pr pers i dobbeltrom: kr 7 100,-

Påmelding til leserturen foregår på nettsiden https://www.reisegleder.com/borgeby/

Neste artikkel

Markedsregulator: Det er ikke rom for nyetableringer på storfe