Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Importen av Passat til Norsk Flisvarme

Overtar dansk industrikjeleserie

Ny importør: Ole-Hilmar Onsager og Norsk Flisvarme AS har fått importen på industrikjeleserien HO fra danske Passat.
Ny importør: Ole-Hilmar Onsager og Norsk Flisvarme AS har fått importen på industrikjeleserien HO fra danske Passat.

Norsk Flisvarme AS i Våler importerer blant annet biovarmeanlegg fra CF, Mekano og K.F. Halmfyr. Nå overtar de også importen av industrikjeleserien HO fra den danske produsenten Passat.

Ole-Hilmar Onsager i Norsk Flisvarme forteller at HO-serien, med en ytelse på 140 til 1100 kW, er et moderne og solid bygget anlegg med alt det utstyret man forventer av et fastbrenselanlegg. De leveres som løse fyranlegg for eksisterende fyrrom eller som ferdige anlegg i container. Passat har også et stort utvalg i tilleggsutrustning som spenner fra knuser for returtre til ulike matesystemer og røykgassykloner.

Historien til Passat strekker seg 55 år tilbake i tid. De første årene ble det produsert manuelle halm- og vedkjeler. Utviklingen har naturlig gått over til automatiske fyringsanlegg, men Passat har få slike anlegg i Norge.

Annonse

– Vi ser fram til å samarbeide med Passat. De er veldig villige til å lytte krav og ønsker fra det norske markedet. Den korte avstanden er en styrke, både med tanke på driftssikkerhet og utveksling av erfaringer, sier Ole-Hilmar Onsager.

Neste artikkel

Mener melkebruk står for hopp i angus-semin