Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Si din mening om minilasteren

Stor brukerundersøkelse om liten hjelper.

Prøvekjøring: MultiOne 630+ er en av minilasterne Mona Madland Hansen tidligere har prøvekjørt for Norsk Landbruk.

Minilasteren har blitt et kjært multiverktøy for mange bønder, men hva er styrkene og svakhetene til din mini­laster? Det håper vi du vil dele med andre bønder.

Gå rett til brukerundersøkelsen

«Det blir den siste maskinen jeg selger fra gården!» Det utsagnet har vi i Norsk Landbruk hørt på mer enn en reportasjetur til norske bønder. Den lille, kompakte lasteren er manges favoritt i det daglige arbeidet på gården.

Den er mer smidig enn en traktor, den er anvendelig og lettstartet, og kan brukes som bærer av mer enn hundre ulike redskaper. Men som alt annet har også minilasteren sine begrensninger. Og ikke minst: De ulike merkene har sine styrker og svakheter.

Les også: Avant blir elektrisk

Som en hjelp til alle dem som går med planer om å kjøpe minilaster for første gang, eller som vurderer å bytte ut den gamle minilasteren, ber vi om bidrag til vårens store brukerundersøkelse på minilastere.

Annonse

Har den krefter til å løfte det selgeren lovet at den skulle løfte? Kommer den til overalt, eller kunne den ha vært smidigere? Hvor driftssikker er den, og hva mener du om vedlikeholdskost­nadene? Hvordan skårer den på sikkerhet? Vil du kjøpe samme merke og samme størrelse neste gang du skal ha minilaster? Ville du ha kjøpt en større og kraftigere maskin, eller en mindre og smidigere? Vil du ha en ny diesellaster, eller gå over til elektrisk?

Video: Råsterk elektrisk minilaster

Vi håper alle som har minilaster, tar seg tid til å surfe innom norsklandbruk.no for å svare på noen få spørsmål, sette karakter og avsi sin dom over minilasteren. Og selv om mange er veldig glade i minilasteren sin, oppfordrer vi alle til å bruke karakterskalaen og eventuelt sette egne ord på fordeler og ulemper, enten de er gode eller dårlige.

Gå rett til brukerundersøkelsen

Frist for å svare: Mandag 17. april. Alle som registrerer seg med epostadresse er med i trekningen av et hørselvern med DAB-radio. NB! Epost-adresser vil kun bli brukt internt.

Neste artikkel

Problemer med å feste øremerker?