Etter nesten 30 års erfaring med organisasjonsarbeid i landbruket har Per-Sigve Lien tatt på seg oppgaven med å løfte Tyr til et nytt nivå.
Underdekning av storfekjøt har ført til at me har gitt frå oss arbeidsplassar i landbruket i 20 år. Det kan me gjere noko med.
Storfekjøtt er det eneste kjøttslaget som vi over en periode på mange år, ikke har greid å produsere nok av til å dekke etterspørselen.
STJØRDAL: Underskuddet på storfekjøtt har motivert familien Kristoffersen til å satse på ammeku. Nå rustes det nedlagte gårdsbruket de overtok opp, for kjøttfeproduksjon i nytt fjøs.
TYR ut med melding etter uroligheter blant medlemmene rundt endringer på fødselsvekter.
Det er venta 5 vekers svartid frå laboratoriet, så det gjeld å handle raskt om du ikkje allereie har gjort det.
To sønner av Jovial i den franske oksekatalogen, mens sæd fra Oroveso av Stai på vei.
BRUMUNDDAL: Kristian Hovde ønsker å bygge nytt fjøs til ammekua, men må bygge robotfjøs for 22 melkekyr og ta kvoten sin ut av ei veldrevet samdrift, for å kunne forsvare investeringa.
Og angus er den rasten som vokser raskest på seminstatistikken.
Fra melk til kjøtt for Per Sigve Lien.