Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Frosta Innkjøpslag skal forhandle 7Sense

Regional representant for Trøndelag, Helgeland og Nord-Møre.

Frosta Innkjøpslag blir landets første regionale representant for 7Sense.

Fra lokal til regional leverandør

Frosta Innkjøpslag ønsker med dette å vise at de for alvor satser stort på å bli en komplett leverandør av teknologi til landbruket i regionen.

– Med dette går startskuddet for «Nye Frosta Innkjøpslag». Det markerer også starten på en reise hvor Innkjøpslaget går fra å være en lokal til en regional leverandør av produkter og tjenester. Vi er veldig fornøyd med å kunne signere denne avtalen med 7Sense, som har opparbeidet seg en solid posisjon som leverandør og bidragsyter til norsk landbruk, sier Gunnar Frost, daglig leder i Frosta Innkjøpslag.

7Sense har lenge lett etter en partner som kan ivareta produktene og tjenstene deres på en god måte.

Annonse

– Frosta Innkjøpslag representerer de samme verdiene som oss, både når det gjelder kompetanse, kvalitet, respekt for fag, personlig service og tilstedeværelse. Vi mener å ha funnet den perfekte partneren i Frosta Innkjøpslag. Dette er faktisk den første partneren vi «tør» slippe våre produkter til, sier Max J. Tangen, daglig leder i 7Sense Products.

Sikrer avlingen – reduserer svinn

Arbeidet med å redusere svinn av mat er et viktig bærekraftig satsingsområde, samtidig som redusert svinn også vil gi økt lønnsomhet til norsk og skandinavisk landbruk. I Norge er det et årlig lagringstap på 20-30 prosent . Mye av dette skyldes lagringsforhold som kan avdekkes, dokumenteres og forbedres ved økt informasjon og kunnskap. Systemet som leveres fra 7Sense Products gir produsentene nødvendig informasjonen for å kunne redusere dette tapet.

Fagdag på Frosta

Det nye samarbeidet markeres torsdag 22.mars med en storstilt fagdag på Frosta. Alle som har lager, kjøler og veksthus er invitert, og både Innkjøpslaget og 7Sense ser frem til en samling med lager, kontroll og sikring av avling i fokus.

Neste artikkel

Slik gikk det med den norske poteten Nansen