Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Hvordan tjene penger på korn?

Norsk Landbruksrådgiving inviterer til gratis webinar om økonomi og økonomistyring i kornproduksjon.

Denne vinteren arrangerer NLR en rekke webinar om kornproduksjon. Nå inviterer de til foredrag om økonomistyring. Foto: Dag Magnus Nielsen
Denne vinteren arrangerer NLR en rekke webinar om kornproduksjon. Nå inviterer de til foredrag om økonomistyring. Foto: Dag Magnus Nielsen

En utfordring for mange som driver med sesongbasert jordbruk, er at inntektene fra drifta ruller inn på kontoen noen få ganger i året, mens utgiftene tømmer pengepungen året rundt. Så hva gjør man når kontoen er tom, og kreditten brukt opp?

Da har Norsk Landbruksrådgiving noen tjenester som kan være nyttige for å planlegge for sesongvariasjoner i likviditet og bedre økonomistyring. Gjennom et webinar på Teams, inviterer de sine medlemmer til å høre økonomirådgiver i NLR Trøndelag, Bård Næss, fortelle hvordan disse tjenestene kan være aktuelle for deg.

Også økonomirådgiver i NLR Øst og kornbonde Lars Kjuus, skal holde foredrag under webinaret, om hvordan man best kan legge til rette for å høste gode avlinger, som igjen bidrar til bedret økonomi.

Annonse

Foredragene holdes mandag 12. desember klokka 19.00 til 20.00 på Teams, og er helt gratis. Det blir gjort opptak av streamen, så de som ikke har anledning til å følge med direkte, kan se det i etterkant av møtet. Webinaret er en del av en serie for kornbønder, som NLR holder denne høsten og vinteren, for å belyse tiltak man kan gjøre for å legge grunnlaget for en vellykket kornsesong til neste år igjen.

Påmelding kan gjøres HER.

Neste artikkel

Slik lykkes man med Karbon Agro