Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Akershus Traktor overtar salget av CSF MultiOne

Akershus Traktor AS blir importør og forhandler av CSF MultiOne.

Akershus Traktor har tegnet en importør- og distribusjonsavtale med CSF MultiOne, skriver selskapet i en pressemelding.

Italiensk merkevare

Markedslederen på traktor fra 2017 mener kompaktlasterne passer godt inn i porteføljen.

–CSF MultiOne er godt etablert i kompaktlastermarkedet i Europa og er i tillegg kjent som en sterk aktør i det norske markedet. Fabrikken er kjent for kvalitet og med sin familieeide profil investeres det kontinuerlig i nye produkter og utvidelser på fabrikken iItalia, forteller daglig leder i Akershus Traktor, Ole Hveem.

Naturlig utvidelse

Han mener de italienske kompaktlasterne passer godt inn i Akershus Traktor sin produktportefølje.

– En sterk forhandlerkjede trenger sterke merkevarer. Vår ledende posisjon på traktor gjør det naturlig å kunne utvide tilbudet med kompaktlastere til våre kunder, sier Hveem.

Annonse

CSF MultiOne ser et stort potensial i Norge og ønsker å skape ytterligere vekst sammen med Akershus Traktor og deres respektive forhandlere i et marked som har holdt seg relativt stabilt de siste årene.

22 modeller

Modellutvalget på kompaktlasterserien går fra 12 til 75 hestekrefter og fordeler seg på ti modellserier og 22 spesifikke modeller. Dette sammen med et stort utvalg tilleggsutstyr gjør maskinene effektive for så vel landbruket som gor anlegg-, park- og hagesektoren.

Akershus Traktor vil være operative på reservedeler og service i løpet av kort tid. Selskapet vil også gjennomføre opplæring av salgs, dele- og servicepersonell i månedene som kommer.

A-K Maskiner lyktes ikke

Tidligere var det A-K Maskiner som solgte MultiOne.

Ifølge administrerende direktør i A-K Maskiner ,Erik Grefberg, ble selskapet enige med MultiOne om å avslutte samarbeidet for noen uker siden, fordi A-K Maskiner ikke lyktes med å selge produktene.

Neste artikkel

VIDEO: Juster trykket jevnlig