Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Antti ruster opp i Norge

Den finske korntørkeprodusenten Antti har etablert seg med datterselskap på Aurskog.

KORNHÅNDTERING: Antti ønsker å styrke posisjonen som spesialistfirma innen kornhåndtering i Norge. Arkivfoto: Norsk Landbruk
KORNHÅNDTERING: Antti ønsker å styrke posisjonen som spesialistfirma innen kornhåndtering i Norge. Arkivfoto: Norsk Landbruk

Hovedeieren i selskapet Norske Antti AS er Lars Fredriksson og Svenske Antti AB, og han har fått med seg Lars Melby og Kasper Hanneborg på eiersida. De to har lang erfaring med Antti sine produkter gjennom A-K Westreng.

Årsaken til at Antti ønsker å styrke posisjonen sin i Norge, er at de som spesialistfirma innen kornhåndtering, ser at utviklinga i markedet går fort i retning av mer komplekse, større og automatiserte anlegg, skriver de i en pressemelding.

Annonse

– Dette er i tråd med utviklinga i kornsektoren, hvor korndyrkere blir mer spesialiserte, samt dyrker større volum. Vi mener derfor at tida er inne for å etablere oss med et eget selskap i Norge, som kun skal fokusere på korntørkeanlegg og utstyr, sier Lars Fredriksson.

Antti har levert mange tørkeanlegg i Norge opp gjennom årene, og kan tilby det meste innen kornhåndtering. Det er for eksempel varmluftstørker, lagersiloer, rundsiloer, fyrkjeler, biokjeler, elevatorer og transportører i alle kapasiteter. Leverandøren tilbyr også tegning av anlegg, betongberegninger og -tegninger, full montering og igangkjøring, samt salg, service og reparasjon av eldre anlegg.

Neste artikkel

Brukt korntørke på budsjett