Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Duun inn hos Felleskjøpet

Skal selge gjødselpumper og-omrørere

Felleskjøpet Agri skriver i en pressemelding at de fra nyttår 2018 skal selge gjødselpumper og -omrørere fra norske Duun Industrier. Duun, som har hovedsete i Nord-Trøndelag, har siden midten av 1950-tallet utviklet og produsert blant annet frontlasterutstyr, traktorskjær og gjødselutstyr.

Kompletterer gjødselhåndteringa

Felleskjøpet Agri lanserte også nylig at de skal forhandle blant annet gjødselvogner fra Fliegl.

Les også: Felleskjøpet bytter ut Moi med Fliegl

– I kombinasjon med avtalen med Fliegl får vi nå et komplett utvalg for gjødselentreprenører. Vi kan tilby våre kunder produkter og løsninger av høyeste kvalitet, både konstruksjons- og kvalitetsmessig, sier Dagfinn Sand, sjef for traktor og redskap i Felleskjøpet Agri.

– Gjødselhåndtering i form av omrøring og lasting er tunge oppgaver i utfordrende miljøer. Dagens maskiner må tilfredsstille behovet for økt kapasitet, driftssikkerhet og kostnadseffektivitet. Mange års erfaring og stadig videreutvikling sikrer at våre gjødselmaskiner ivaretar dette, sier Karl Martin Eggen, administrerende direktør i Duun Industrier.

Annonse

I salg på nyåret

Salgsstart for produkter og løsninger fra Duun hos Felleskjøpet er 1. januar 2018.

– Vi gleder oss stort til å vise frem og tilby våre kunder enkeltstående produkter, samt løsninger som dekker konkrete behov. Forventningene er store til samarbeidet med Duun. Nå er det opp til oss å vise oss som den riktige aktøren for gjødselentreprenører, avslutter Dagfinn Sand i Felleskjøpet.

Les oogså: Jon Erik Borgen følger Moi til EuroPRO

Neste artikkel

Strålende respons for bærekraftpris