Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Er du fornøyd med traktorservicen?

Si din mening om traktorservice i vår store brukerundersøkelse. Vinn billett til Agroteknikk 2018.

Foto: Ola Hytjan
Foto: Ola Hytjan

Synes du servicen er urimelig dyr, at deleutvalget hos verkstedet er altfor dårlig, eller vil du skryte? Si din mening i Norsk Landbruk og Traktors store brukerundersøkelse!

Gå rett til brukerundersøkelsen. (Oppdatert: Brukerundersøkelsen er avsluttet og resultatene er publisert i Norsk Landbruk nr. 3)

Vinterens store brukerundersøkelse handler om hvor fornøyd du som traktoreier er, når traktoren har fått sin rutinemessige service. Bruker du verkstedet til forhandleren, et uavhengig verksted eller gjør du servicen selv?

I samarbeid med Traktor utfordrer Norsk Landbruk deg som har ansvar for service og ved­likehold på en traktor, til å dele dine erfaringer med andre.

Annonse

Vi ber deg for eksempel om å vurdere om du er fornøyd med prisen, og hvor flinke mekanikerne på verkstedet er.

Bruker du noen minutter av førjulstida eller romjula til å svare på våre spørsmål, er du med i trekninga av hele 25 dagspass til Agroteknikk 2018! Du får resultatene av brukerundersøkelsen i Norsk Landbruk tidlig neste år.

Frist for å svare er 1. januar!

Gå til brukerundersøkelsen.( Oppdatert: Brukerundersøkelsen er avsluttet og resultatene er publisert i Norsk Landbruk nr. 3)

Neste artikkel

Felleskjøpet satser hardere på bruktsalg