Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

EuroPro skal forhandle Bauer

Gammel Bauer-kjenner får produktsjefansvaret.

Rolf Gjølstad blir produktsjef for Bauer i EuroPro. Arkivfoto: Dag Idar Jøsang
Rolf Gjølstad blir produktsjef for Bauer i EuroPro. Arkivfoto: Dag Idar Jøsang

Søsterselskapet til Moi AS, som heter EuroPro, har inngått samarbeid med Bauer i Norge og skal i framtida selge og markedsfører landbruksutstyr, vanningsvogner, pumper, miksere og separatorer fra tyske Bauer. Dermed får Bauer enda en importør for sine produkter i Norge. Grønt Maskin fortsetter med Bauer, som de har forhandlet i mange år.

Hos EuroPro skal Moi sine vogner markedsføres og selges side om side med Bauer sine vakuumvogner og i tillegg Bauer sine glassfibervogner på over 20 000 liter, skriver EuroPro i en presemelding.

Det er Rolf Gjølstad som blir produktsjef for Bauer i EuroPro. Han kjenner godt til Bauer sitt utstyr til vanning og separering fra sin tid i Ole Chr. Bye og Harald Bjerkes Eftf.

Annonse

Etter omfattende opplæring skal EuroPro sitt salgsteam kunne bistå kunder med rådgiving og kundesupport, og gi lokal oppfølging på Bauer sitt sortiment rundt om i Norge.

Gjennom delealgeret til Moi vil man også få kjøpt deler til Bauer. I tillegg til hos EuroPro vil det være delelager med de mest vanlige delene i Østfold, Trøndelag og Hedmark.

EuroPro er også samarbeidspartner for fôrmiksere fra Keenan og minilastere fra Castloaders.

Neste artikkel

Moi med kombimodell frå Bomech