Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Felleskjøpet satser hardere på bruktsalg

Vurderer bruktsenter både på Kløfta, i Trøndelag og på Vestlandet.

Prøveprosjekt: Foreløpig er bruktsenteret på Kløfta et prøveprosjekt. Blir det vellykket, kan det bruktsentre i andre deler av landet også. Foto: Felleskjøpet.

Splitter ny traktor er utvilsomt stas, men mange bønder synes også det er stas å kunne gjøre et godt bruktkjøp på Finn eller andre steder.

Mer trykk

Nå har Felleskjøpet bestemt seg for å legge mer trykk på bruktsalget.

- Hittil har bruktsalget ofte blitt nedprioritert og tatt lang tid. Derfor ønsker vi nå å gjøre det profesjonelt og har fått en dedikert og erfaren ressurs som salgssjef. I tillegg ønsker vi at det å kjøpe brukt skal bli en god kundeopplevelse, forteller Tor Helge Uglum, nasjonal salgssjef brukt i Felleskjøpet.

Prøveprosjekt

Bruktsenteret på Kløfta er i første omgang et prøveprosjekt og er en del av Felleskjøpet-butikken.

Annonse

-Om dette går bra blir det et eget bruktsenter på Kløfta, som ikke skal ligge så langt fra butikken vår. Det er også muligheter for at vi oppretter bruktsenter andre steder i landet, som for eksempel i Trøndelag eller på Vestlandet.

Godt marked

Uglum forteller at det er et godt marked for brukte maskiner.

-De som har mindre gårder eller har mindre entreprenørselskap velger ofte å kjøpe brukt istedenfor flunkende nytt, sier Uglum.

Bruktsenteret skal også ta inn brukte traktorer og maskiner fra avdelingene på Mysen, Holstad og Sarpsborg.

-Maskinene blir tatt inn på sin lokale avdeling. Der blir det gjort nødvendig vedlikeholdsarbeid på maskinen før den blir flyttet til bruktsenteret på Kløfta, forteller Uglum.

Åpner 27.mars

Redskapen og maskinene som selges brukt blir også lagt ut på finn.no. Bruktsenteret på Kløfta er allerede godt i gang med et stort utvalg av maskiner og redskaper, men den offisielle åpningen er 27. mars.

Neste artikkel

Hun blir ny fagsjef i Norske Felleskjøp