Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Fire Eiksentre får ansvaret for Asa-Lift

Eiksenteret overtar reservedel- og serviceansvaret for Asa-Lift i Norge fra Grønt Maskin i Rygge.

OVERTAR: Fra årsskiftet er det fire Eiksenter som overtar ansvaret for å betjene Asa-Lift-kunder i Norge. Arkivfoto: Norsk Landbruk
OVERTAR: Fra årsskiftet er det fire Eiksenter som overtar ansvaret for å betjene Asa-Lift-kunder i Norge. Arkivfoto: Norsk Landbruk

Som en del av det tette samarbeidet mellom Eiksenteret og Grimme skal Eiksenteret fra årsskiftet overta reservedels- og serviceansvaret for Asa-Lift i Norge.

Det er snart ti år siden Grimme kjøpte den danske grønnsaksspesialisten på Sjælland. Asa-Lift har i mange år vært en av markedslederne på maskiner for høsting av gulrøtter, løk, kål og andre grønnsaker. Etter oppkjøpet har fabrikkene gradvis blitt mer og mer samkjørte når det gjelder bruk av reservedeler og produksjonsmetoder, og nå er tiden inne for å integrere salgsorganisasjonene i et system. Det har fått navnet One Grimme, skriver Grimme i en pressemelding.

Annonse

Fram til i dag er det Grønt Maskin i Rygge som har hatt reservedeler og service for Asa-Lift i Norge, men fra årsskiftet overtar fire utvalgte Eiksentre dette ansvaret. Det er Eiksenteret Klepp, Eiksenteret Stjørdal, Eiksenteret Gjøvik og Eiksenteret Sarpsborg.

– Asa-Lift sitt produktspekter er så individuelt og spesifikt tilpasset den enkelte kunde at salg av maskiner vil skje direkte fra fabrikk, men selvsagt av norske ansatte. Vi har stor respekt for våre mangeårige norske kunder, og det er derfor viktig at det er en normann som skal selge, sier Uffe Jensen hos Grimme.

Neste artikkel

Utviklet storhotell for bier