Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

FK Agri investerer 50 mill i nytt verksted

Bygger 1 500 kvadratmeter stort verksted på Hamar.

NYTT: Felleskjøpet bygger nytt og større verksted på Hamar. Illustrasjonsfoto: Norsk Landbruk
NYTT: Felleskjøpet bygger nytt og større verksted på Hamar. Illustrasjonsfoto: Norsk Landbruk

Med både kornmottak og kraftfôrfabrikk på Stange er Hamar-regionen et av områdene med størst aktivitet for Felleskjøpet. Derfor utvides nå satsingen med nytt verksted på 1 500 kvadratmeter.

– Vi har rett og slett kapasitetsproblemer på verkstedet vårt i Hamar. Det er det nest største verkstedet vårt målt i omsetning, og det til tross for at verkstedhallen er ganske liten. Dette skal vi nå gjøre noe med og vil det neste året investere over 50 millioner kroner i et helt nytt bygg. Dette kommer kundene til å merke, og ikke minst våre ansatte som får et topp moderne verksted hvor de kan skru John Deere og alle andre maskiner og redskaper, sier Frode Dahl, maskindirektør i Felleskjøpet Agri.

Annonse

Det nye verkstedet vil få opp mot 20 «skruplasser». Større areal og moderne utstyr skal gi bedre helse, miljø og sikkerhet for de ansatte og øke servicegraden til kundene. Dagens verksted skal gjøres om til maskinutstilling når det nye verkstedet står klart.

Planen er at det nye verkstedet skal være klart til åpning i månedsskiftet mars/april i 2022, og det er Felleskjøpets eget eiendomsselskap, Agri Eiendom AS, som er byggherre for prosjektet.

Neste artikkel

– Det skal være rent, rasjonelt og lettdrevet