Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Fron Traktor Service skal importere Dalbo

Etter mer enn 40 år som forhandler overtar bedriften på Vinstra importansvaret.

IMPORT: Etter mer enn 40 år som Dalbo-forhandler blir Fron Traktor Service nå importør. Arkivfoto: Norsk Landbruk
IMPORT: Etter mer enn 40 år som Dalbo-forhandler blir Fron Traktor Service nå importør. Arkivfoto: Norsk Landbruk

Den tradisjonsrike traktorforhandleren på Vinstra har vært forhandler av Dalbo-produkter helt siden 1970-tallet, og siden november har de vært importør av redskapene fra den danske produsenten.

Jon Torgersen forteller i en pressemelding at Fron Traktor Service AS fikk vist fram noen av produktene fra Dalbo på Agroteknikk, men at de på grunn av plassmangel ikke fikk vist bredden i utvalget de har å by på.

Dalbo har opp gjennom årene hatt mange ulike forhandlere i Norge, men én forhandler som har vært stabil og forhandlet de danske maskinene i over førti år er Fron Traktor Service. Nå gleder de seg til å styrke samarbeidet med den danske fabrikken.

Avtalen innebærer at importøren i Gudbrandsdalen selv skal importere og selge Dalbo-produkter i hele Norge, sammen med noen utvalgte forhandlere.

– Vi vil selge gjennom våre egne utsalgssteder på Østlandet, og inngå avtale med andre forhandlere ellers i landet. Forhandleravtaler vil sluttføres innen kort tid, forteller Jon Torgersen, som er daglig leder i Fron Traktor Service AS.

Neste artikkel

Inviterer til Dyrevelferdskonferanse