Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Horsch svinger innom Norge

Viser fram komplett sortiment i Tønsberg og Solør.

TURNÉ: Horsch Roadshow stopper i Vestfold den 4. april og i Solør den 5. april. Foto: Horsch
TURNÉ: Horsch Roadshow stopper i Vestfold den 4. april og i Solør den 5. april. Foto: Horsch

Fem trailere fullastet med landbruksmaskiner tar to pitstop i Norge den 4. og 5. april. Første stopp på Horsch Roadshow er hos Bergan Maskinsalg på Sem, og dagen etter er det Våler i Solør som står for tur.

– At Horsch legger turen om Norge er ingen tilfeldighet, for her har Horsch opplevd en enorm framgang, forteller produktsjef Ingar Høgmoen i en pressemelding fra Norwegian Agro.

– Pronto har etablert seg blant landets mest solgte såmaskiner, Avatar har truffet perfekt på interessebølgen for direktesåing og Leeb har virkelig befestet sin posisjon som markedets råeste slepesprøyte, sier han.

Annonse

Foruten en showtrailer med framvisning av teknologiske løsninger som HorschConnect, har Horsch med seg den nye generasjonen Pronto DC og den nye trepunktmonterte sprøyta Leeb CS.

– I tillegg vil vi vise maskiner som ikke tidligere har vært vist i Norge, men som inngår i Horsch sin satsning på mekanisk ugrasbekjempelse. Vi kan nevne ugrasharva Cura ST, radrenseren Transformer VF og gåsefotharva Finer SL, oppgir Høgmoen.

Andre maskiner som er med på turneen, som har pågått i Europa siden september i fjor, er skålharva Joker CT, knivharva Cultro TC, strip till-såmaskinen Focus TD, énfrøsåmaskinen Maestro RX og rotorharvsåmaskinen Versa KR.

Neste artikkel

Tanco til Norwegian Agro