Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Lena Maskin ansetter ny Trøndelag-sjef

Arne Jørgen Kvarme blir regionsjef fra 1. oktober.

Arne Jørgen Kvarme kommer fra stillingen som salgssjef på traktor, tresker og redskap i Felleskjøpet i Trøndelag. Foto: Lena Maskin

– Vi er svært glade for å kunne fortelle at vi har ansatt Arne Jørgen Kvarme som ny regionsjef for Lena Maskin sine avdelinger i Trøndelag. Arne Jørgen kommer fra stillingen som salgssjef på traktor, tresker og redskap i Felleskjøpet i Trøndelag, og vil begynne i stillingen 1.oktober, forteller Trond Arne Bredesen, daglig leder i Lena Maskin.

Omstillingsprosess

Tidligere har Kvarme erfaring som både salgssjef og regionsjef for MAN lastebiler. Det er blant annet denne bakgrunnen som veide tungt for Lena Maskin, som for tiden er inne i en omstillingsprosess i Trøndelag.

– Det har i denne prosessen vært viktig for Lena Maskin å finne en leder med denne type erfaring, men som også har god kjennskap til de utfordringer som finnes i landbruksmaskinbransjen.

Annonse

– Viktige arbeidsoppgaver i tiden som kommer vil være å bedre vår servicegrad overfor både nye og eksisterende kunder, samt styrke de merkevarene Lena Maskin representerer i Trøndelag. Sammen med Arne Jørgen, og med utgangspunkt i utvikling av anlegget vårt på Verdal, skal vi bygge et godt lag av medarbeidere i Trøndelag. Herunder vil etablering av et servicepunkt i Stjørdalsområdet være et viktig mål, fortsetter Bredesen.

Gleder seg

53 år gamle Kvarme er født og oppvokst på Frosta, men har i hele sin voksne alder vært bosatt i Trondheim. Han ser nå fram til å ta del i Lena Maskins videre utvikling.

– Jeg gleder meg stort over den muligheten som er gitt meg i Lena Maskin, og ser frem til å kunne påvirke veivalgene i den satsningen som ligger foran oss. Det å være inkludert i hele verdikjeden er viktig, både for meg og ikke minst for muligheten til å se helhet og bygge gode lag.

– I all min yrkeskarriere har salg, service og samspill mellom mennesker vært drivkraften. Jeg trives i en hektisk hverdag og er svært opptatt av samarbeid og lagånd, forteller Kvarme.

Neste artikkel